pasteryzacja - konfitura,sos,dżem sterylizacja- narzedzia lekarskie,(skalpel itp) mrozenie- miesa,warzyw,lody suszenie-owoce,warzywa kwaszenie-ogorki,kapusta solenie-ziemniaki,ogorki,kapusta cukrzenie-owoce,miod marynowanie-roznego typu mies np do pieczenia lub smazenia jak boczek,karczek
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -...
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -...
podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-
podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-...
Podaj 3 przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a)pasteryzacja b)sterylizacja c)mrożenie d)suszenie e)kwaszenie f)solenie g)cukrzenie h)marynowanie
Podaj 3 przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a)pasteryzacja b)sterylizacja c)mrożenie d)suszenie e)kwaszenie f)solenie g)cukrzenie h)marynowanie...
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)...