podaj trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji pasteryzacja,sterylizacja,mrożenie, suszenie,kwaszenie,solenie,cukrzenie,marynowanie

podaj trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji pasteryzacja,sterylizacja,mrożenie, suszenie,kwaszenie,solenie,cukrzenie,marynowanie
Odpowiedź

a)mleko,sery,serki b)- c)mięsa,owoce,warzywa d)owoców,warzyw,grzybów e)ogórki,kapusta kiszona f)śledzie g)powidła,dżemy h)sałatki,papryka,papaje To co wiem xD

Dodaj swoją odpowiedź
Elektrotechnika

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)...

Elektrotechnika

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -...

Elektrotechnika

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -

Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -...

Elektrotechnika

podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-

podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-...