a)mleko,sery,serki b)- c)mięsa,owoce,warzywa d)owoców,warzyw,grzybów e)ogórki,kapusta kiszona f)śledzie g)powidła,dżemy h)sałatki,papryka,papaje To co wiem xD
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: pasteryzacja, sterylizacja, mrożenie, suszenie, kwaszenie, solenie, cukrzenie, marynowanie. ??? Pliskaa niech ktoś odpowie potrzebne pilnie na jutro. ;)...
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji. a) Pasteryzacja - b) Sterylizacja - c) Mrożenie - d) Suszenie - e) Kwaszenie - f) Solenie - g) Cukrzenie - h) Marynowanie -...
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -
Podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji : a) pasteryzacja - b) sterylizacja - c) mrożenie - d) suszenie - e) kwaszenie - f) solenie - g) cukrzenie - h) marynowanie -...
podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-
podaj po trzy przykłady produktów poddawanych poszczególnym metodom konserwacji: a]pasteryzacja- b]sterylizacja- c]mrożenie- d]suszenie- e]kwaszenie- f]solenie- g]cukrzenie- h]marynowanie-...