- wykaz składników - termin ważności - objętość, wagę - ostrzeżenia - nazwa danego produktu - dane producenta
Nazwa kod kreskowy data waznosci zapis masy i objetosci sklad nazwe i adres producenta nazwe i adres podmiotu gospodarczego paczkujacego kraj pochodzenia nr partii warunki przechowywania
„Zasady higieny oraz zagrożenia epidemiologiczne w gabinecie kosmetycznym”
Temat: „Zachowanie zalecanych zasad higieny jest koniecznością
gabinetach”
Potrzeba higieny jest niezbędnym i koniecznym elementem prawidłowej pracy w salonie kosmetycznym. Tylko odpowiednio dobrane artykuły jednorazowe i kon...
Warzywa i przetwory z warzyw
I Wstęp
II. Ocena towaroznawcza warzyw
2.1. Uprawa, zbiory i spożycie warzyw w Polsce
2.2. Skład chemiczny i wartość odżywcza warzyw
2.3. Klasyfikacja warzyw
2.4 Ogólna charakterystyka warzyw
2.5. Przydatność, wymaga...
Źródła zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym
Źródła zagrożeń mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym
Mikroflora pierwotna i wtórna surowców roślinnych, zwierzęcych oraz surowców dodatkowych
Surowce żywnościowe są środowiskami, w których drobnoustroje mogą bytować,...