Szkola edukacja
ZALOGUJ
DODAJ +
Podstawy przedsiębiorczości

Dlaczego gotujemy warzywa

Dlaczego gotujemy warzywa
Odpowiedź
tomyki

Żeby były ugotowana :)

zakochana4444

Lepiej smakują, pasują do dużej ilości potraw, są lekkostrawne

Dodaj swoją odpowiedź
Biologia

21. Dlaczego warzywa zawierające kwas szczawiowy gotujemy z dodatkiem mleka?

21. Dlaczego warzywa zawierające kwas szczawiowy gotujemy z dodatkiem mleka?...

Biologia

Dlaczego warzywa zabarwione karotenem gotujemy z dodatkiem tłuszczu ?

Dlaczego warzywa zabarwione karotenem gotujemy z dodatkiem tłuszczu ?...

Przedmiot
  • Język polski
  • Historia
  • Biologia
  • Geografia
  • Język angielski
  • Wiedza o społeczeństwie
  • Fizyka
  • Chemia
  • Język niemiecki
  • Pedagogika
  • Religia
  • Podstawy przedsiębiorczości
  • Informatyka
  • Ekonomia
  • Socjologia
  • Prawo
  • Psychologia
  • Wiedza o kulturze
  • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Filozofia
  • Administracja
  • Turystyka i rekreacja
  • Muzyka
  • Finanse i bankowość
  • Matematyka
  • Marketing
  • Zarządzanie
  • Politologia
  • Rachunkowość
  • Edukacja europejska
  • Dziennikarstwo
  • Materiałoznawstwo
  • Kosmetologia
  • Język francuski
  • Maszynoznawstwo
© 2016-2020 «Szkola-Edukacja.pl»