Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku

Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku
Odpowiedź

Ponieważ reagują ze sobą te składniki___

Dodaj swoją odpowiedź
Chemia

1. Uzasadnij dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku.

1. Uzasadnij dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku....

Chemia

Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku. Proszę o pomoc !

Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw, np. kapuśniaku. Proszę o pomoc !...

Chemia

Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw np. kapuśniaku.

Uzasadnij, dlaczego w naczyniach aluminiowych nie powinno się gotować kwaśnych potraw np. kapuśniaku....