ogólne zasady serwowania dań w zakładzie gastronomicznym?? Pomoże mi ktoś? proszeee pomóżcie jak umiecie. Z góry dziękuje.

ogólne zasady serwowania dań w zakładzie gastronomicznym?? Pomoże mi ktoś? proszeee pomóżcie jak umiecie. Z góry dziękuje.
Odpowiedź

Musi być czysto i schludnie. Produkty muszą być świeże. 

nie wolno chodzić w w zwykłym obuwiu tylko w jakichś klapkach i w czepkach (oczywiście w kuchni). Należy robić próbki jedzenia,kuchnia musi być odpowiednio duża (powierzchnia) i wysoka. Musi też być czysto.

Dodaj swoją odpowiedź
Podstawy przedsiębiorczości

ogólne zasady serwowania dań w zakładzie gastronomicznym?? Pomoże mi ktoś? proszeee pomóżcie jak umiecie. Z góry dziękuje.

ogólne zasady serwowania dań w zakładzie gastronomicznym?? Pomoże mi ktoś? proszeee pomóżcie jak umiecie. Z góry dziękuje....