zeby nie parowala z niej woda i zeby nie wyschla- olwj zapobiega parowaniu.
zeby szybko niewysła bo jak wyschnie staje sie niesmaszna
Witamina A zawarta w marchwi wraz z karotenem staje się przyswajalna dzięki obecności tłuszczu dlatego należy go dodawać najlepiej w postaci właśnie oliwy z oliwek bądź oleju.
Wytłumacz dlaczego przygotowując sprawie z marchwi należy po utarciu skropić ja oliwa lub olejem jadalnym. Zidentyfikuj na podstawie objawów jakiej witaminy jest zbyt mało w organizmie człowieka który: a)szybko się męczy, ma bolesne skurczę mięśni zwła
Wytłumacz dlaczego przygotowując sprawie z marchwi należy po utarciu skropić ja oliwa lub olejem jadalnym. Zidentyfikuj na podstawie objawów jakiej witaminy jest zbyt mało w organizmie człowieka który: a)szybko się męczy, ma bolesne sku...
Wytłumacz dlaczego przygotowując surówkę z marchwi należy po utarciu skropić ją oliwą lub olejem jadalnym Pilne Daje naj
Wytłumacz dlaczego przygotowując surówkę z marchwi należy po utarciu skropić ją oliwą lub olejem jadalnym Pilne Daje naj...
Wytłumacz, dlaczego przygotowując surówkę z marchwi, należy po utarciu skropić ją oliwą lub olejem jadalnym?
Wytłumacz, dlaczego przygotowując surówkę z marchwi, należy po utarciu skropić ją oliwą lub olejem jadalnym?...
Wytłuacz, dlaczego przygotowując surówkę z marchwi, należy marchew po utarciu skropić oliwą lub olejem jadalnym
Wytłuacz, dlaczego przygotowując surówkę z marchwi, należy marchew po utarciu skropić oliwą lub olejem jadalnym...