KARTA MENI DANIA MORSKI 1 Krewetki w sosie grzybowym 15zl 2 Osmiornica z malzami 22zl 3 kalamarnica nadziewana grzybami 45zl 4 malze w winie 23zl 5 piersi z okonia 19zl DANIA MIESNE 1 kotlet schabowy 8zl 2 udo z krolika 13zl 3 kura panierowana w platkach owasianych 20zl 4 piers z kurczaka 18zl 5 zeberka z indyka 11zl ZUPY 1 szczawiowa 8zl 2 ogorkowa 5,5zl 3 ziemniaczana 8,5zl 4 kapusciana 9zl 5 rozol 12zl DESERY 1 lody 3 rodzaje 6zl 2 lody 5 rodzaji 10,5zl 3 koktajl truskawkowy 7zl 4 rurki zkremem 2zl 5 ciasto owocowe 3,5zl
zaprojektuj i przygotuj własna kartę menu własnej restauracji hotelowej.
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź