Przetłumacz Apfelstrudel 100g masła 100g mąki 1 jajko Trochę mleka Cukier waniliowy Skurka z cytryny Proszek do pieczenia Nadzienie 8jabłek Cukier Cynamon Bułka tarta Z podanych składników zagnieść ciasto.uformować kulę i odłożyć na bok.

Przetłumacz Apfelstrudel 100g masła 100g mąki 1 jajko Trochę mleka Cukier waniliowy Skurka z cytryny Proszek do pieczenia Nadzienie 8jabłek Cukier Cynamon Bułka tarta Z podanych składników zagnieść ciasto.uformować kulę i odłożyć na bok.jabłka obrać wydrążyć gniazda nasienne.owoce pokroić w cienkie plastry.wymieszać z pozostałymi składnikami. Piekarnik nagrzać do 180stopni Celsjusza Ciasto rozwałkować na szerokość blachy do pieczenia Na środku ułożyć nadzienie.Ciasto zwinąć do środka i posmarować rozbętanym jajkiem.wstawić do piekarnika i piec 40 min Podawać ciepłe plastry oprószone cukrem pudrem. Smacznego! Umyć ręce Dzień dobry jestem kucharz Jan i przygotujemy dzis Apgelstrudel
Odpowiedź

Apfelstrudel 100g Butter 100g Mehl 1 Ei etwas Milch Vanillezucker Skurka Zitrone Backpulver Füllung 8jabłek Zucker Zimt Krümel Für diese Komponenten ciasto.uformować Ball zu kneten und bok.jabłka schälen Hohlbuchse setzen nasienne.owoce in dünne plastry.wymieszać mit den anderen Zutaten geschnitten. Heizen Sie den Backofen auf 180 Grad Celsius Den Teig ausrollen auf ein Backblech Breite in der Mitte lag nadzienie.Ciasto rollen und verbreiten rozbętanym jajkiem.wstawić in den Ofen und backen für 40 Minuten Warm servieren Scheiben mit Puderzucker bestreut. Genießen Sie Ihre Mahlzeit! Waschen Sie Ihre Hände Guten Morgen, ich bin ein Koch Jan und bereiten heute Apgelstrudel

Dodaj swoją odpowiedź