Bal sylwestrowy na bałtyku na promie Scandinavia i kalkulacja

31.12.2005
godz. 17.30 spotkanie uczestników na Bazie Promowej
w Gdańsku ul. Przemysłowa 1, odprawa graniczna i zaokrętowanie na prom Scandinavia
godz. 18.30-19.30 wyborne ”co nie co” w Kawiarni i Barze Panorama
godz. 19.00 wyjście promu w morze
godz. 20.00 uroczysta Kolacja i Bal Sylwestrowy prowadzony przez wodzireja
godz. 22.00 zimny bufet
godz. 24.00 lampka szampana i życzenia Noworoczne

Witamy nowy rok:
godz. 00.10 pokaz ogni sztucznych na pokładzie zewnętrznym
godz. 01.00 gorąca niespodzianka
godz. 03.30 coś co pozwoli przetrwać do „białego rana”
godz. 9.00-11.00 Noworoczne śniadanie –bufet szwedzki w restauracji
godz.11.00-12.00 zakończenie Imprezy

Ceny na promie Scandinavia:
miejsce w kabinie 2 osobowej wewnętrznej 460,-zł
miejsce w kabinie 2 osobowej zewnętrznej 490,-zł/pokł.6 i 7
miejsce w kabinie 2 osobowej zewnętrznej 550,-zł/pokł.8
miejsce w kabinie 2 osobowej Lux 600,-zł
opłata za parking na promie 25,-zł

Ceny ulgowe:
- dzieci do lat 4 w kabinie rodziców bezpłatnie
- dzieci od 4 do 12 lat w kabinie rodziców 150,-zł
- dzieci od 12 do 16 lat w kabinie rodziców 250,-zł

Cena zawiera:
- miejsce w kabinie 2- osobowej
- welcome drink
- drobna przekąska przed kolacją
- kolacja sylwestrowa serwowana w restauracji
- zimny i gorący bufet w czasie Balu Sylwestrowego
- alkohol do kolacji /wino 100ml,wódka 250ml,wino musujące 1 butelki /
- Bal Sylwestrowy prowadzony przez wodzireja w towarzystwie zespołu muzycznego
- dyskoteka prowadzona przez DJ
- pokaz pirotechniczny
- śniadanie-bufet szwedzki
- Dla wszystkich uczestników Balu Sylwestrowego prezent niespodzianka

Prosimy o zabranie paszportów lub dowodów osobistych
Obowiązują stroje wieczorowe.

Preludium przed Balem Sylwestrowym na promie Scandinavia
Tartinki, koreczki, słone paluszki, chipsy

Kolacja Sylwestrowa
- Welcome drink
- Aperitif
- Przystawka zimna
- Madagaskar shrimps
- Zupa
- Krem z kurek na likierze pomarańczowym podany z grzankami ziołowymi
- Danie główne
- Filet Rossini podany na szpinaku z krokietem ryżowym i musem buraczanym, sos koniakowy
- Deser
- Mus truskawkowy z sosem miętowym podany na pierniku, kawa lub herbata

Inne napoje serwowane podczas kolacji
- wódka "Wyborowa" 250 g na osobę
- wino musujące Martini Asti Spumante - 1/4 butelki na osobę
- woda mineralna "Ostromecko" 30 cl - 2 butelki na osobę
- napój puszka 33 cl - 2 puszki na osobę

Bufet zimny
- pieczony schab panierowany w kolorowym pieprzu, pieczony roastbef , karkówka pieczona
- kaczka w maladze, terina z łososia, stimowany łosoś po królewsku, łosoś marynowany
- śledzie w śmietanie, śledzie w oleju, śledzie w sosie BBQ, jajka z krewetkami,
- deska pasztetów,
- deska serów, sałatka z tuńczyka i marynowanych kalmarów, sałatka ze świeżych warzyw i sera
- mozzarela, pikle i marynaty

Sosy
- sos cocktailowy, sos salsa, sos jogurtowo-ziołowy, sos owocowy

Desery bufetowe
- ciasta do wyboru,
- sałatka owocowa ze świeżych owoców,
- galaretka owocowa z owocami leśnymi

Poczęstunek po północy około godz. 01.00
- pieczony antrykot nadziewany boczkiem, barszcz czerwony

Doping „Szefa Kuchni do dalszej zabawy” około godz. 03.30
- zupa gulaszowa
- śniadanie Noworoczne
- bufet szwedzki

31 grudnia 2005, sobota
15.00 odprawa pasażerska na terminalu w Gdyni (prosimy o zabranie paszportu lub dowodu osobistego)
15.30 - 17.30 w Food City oferujemy przekąski i napoje dla gości (odpłatnie)
16.00 - 20.00 muzyka w sali C-View Bar na pokładzie 8
18.00 wypływamy w morze
18.00 - 22.30 otwarty sklep na pokładzie 8
19.00 - 21.30 uroczysta kolacja sylwestrowa, w restauracji Lounge la cart - kolacja podawana do stołów, w pozostałych restauracjach serwujemy szwedzki bufet
23.00 - 03.00 zapraszamy na szwedzki bufet z zimnymi i gorącymi przekąskami (dania na ciepło od godziny 01.00)
20.00 - 05.00 muzyka taneczna i dyskoteka: w sali C-View Bar oraz na parkiecie tanecznym Food City Bar grają zespół i DJ. Można dowolnie przemieszczać się między pokładami (w Food City rezerwacja stolików)
23.55 powitanie Nowego Roku w salach tanecznych, życzenia od kapitana
00.05 pokaz fajerwerków, zapraszamy na otwarte tarasy zewnętrzne

1 stycznia 2006, niedziela
9.00 - 11.00 Śniadanie noworoczne w restauracjach
do godziny 12.00 zejście na ląd

Kolacja sylwestrowaRestauracje Globetrotter, Metropolitan, Food City:drink powitalnyszwedzki bufet - dania komponuje sie samemu, duży wybór gorących i zimnych potraw, przystawek, sałatek i deserównapoje - kawa, herbata, sokiRestauracja Lounge la cartdrink powitalnykolacja serwowana przez kelnerów:przystawka: Pierś z kaczki podana na sałacie rukola z sosem malinowymzupa: Krem z brokuł z łososiem wędzonymdanie główne: Polędwiczki wieprzowe z szynką parmeńską podane na sosie pieprzowym deser: lody truflowe na sosie "advocat"napoje: soki, kawa i herbataSylwestrowy bufet szwedzki zakąski, dania zimne i gorące, ciasta, owoce, napojeŚniadanie noworocznedania zimne i gorące, owoce, napoje, kawaSzampanski toastwino musujące Codorniu Blue butelka 0,7 l / 2 os.alkohol do kolacji jest dodatkowo płatny podczas imprezy serwujemy (odpłatnie) drinki w barach i restauracjach
Prosimy o stroje wieczorowe


miejsce w kabinie 4-os. bez okna1 ...................... ... 449 zł
miejsce w kabinie 2-os. bez okna1 ...................... ... 479 zł
miejsce w kabinie 4-os. z oknem2 ....................... ... 499 zł
miejsce w kabinie 4-os. Family Class z oknem2 .... ... 539 zł
miejsce w kabinie 2-os. z oknem2 ....................... ... 559 zł
miejsce w kabinie 1-os. z oknem3 ....................... ... 579 zł
miejsce w kabinie 2-os. Business Class3 .............. ... 789 zł
miejsce w kabinie 2-os. De Luxe3 ....................... ... 989 zł

1 posiłki w restauracji Food City lub Metropolitan 2 posiłki w restauracji Globetrotter3 posiłki w restauracji Lounge la cart

Dostępna jest opcja wegetariańska kolacji serwowanej w restauracji Lounge la cart. Opcja wegetariańska w pozostałych restauracjach polega na wyborze dań z bufetu kolacyjnego.Pakiet dla dzieci 3-14 lat nie zawiera alkoholu, ceny dostępne u konsultantów Stena Line.W restauracjach posiadamy stoły 2, 4 lub 6 - osobowe, oraz na specjalne życzenie jeden stół 14-osobowy. Do cen należy doliczyc opłate portową - 6 zł od osoby.Parking na pokładach samochodowych promu - 80 zł za samochód.

Dodaj swoją odpowiedź