Proszę o pomoc ;) Organizacja Produkcji Gastronomicznej : a mianowicie potrzeba mi protokół oceny wybranego surowca spożywczego :D - nazwa : - dane identyfikujące producenta - zawartość netto Zdrowotność : 1. stan opakowania 2. informacje umieszc

Proszę o pomoc ;) Organizacja Produkcji Gastronomicznej : a mianowicie potrzeba mi protokół oceny wybranego surowca spożywczego :D - nazwa : - dane identyfikujące producenta - zawartość netto Zdrowotność : 1. stan opakowania 2. informacje umieszczone na opakowaniu 3. wartość odżywcza 4. data minimalnej trwałości 5. substancje dodatkowe Ocena organoleptyczna : 1. wygląd zewnętrzny 2. przekrój 3. zapach 4. konsystencja 5. smak DYSPOZYCYJNOŚĆ 1. wielkość opakowania jednostkowego 2. łatwość otwierania i dozowania BŁAGAM O POMOC ! MAM TO NA JUTRO !!! KTO MI POMOŻE OTRZYMA NAJ I WIELE PUNKTOOOW !!!!! POZDRO WIEM ZE NIE NA TEN PRZEDMIOT BO DALEM MATME ALE MUSZE ZNALEZC ODPOWIEDZ ! BADZCIE WYROZUMIALI PROSZEEEE
Odpowiedź

nie wiemhuuhhgttgfggggyyh

Dodaj swoją odpowiedź