Proszę o pomoc ;) Organizacja Produkcji Gastronomicznej : a mianowicie potrzeba mi protokół oceny wybranego surowca spożywczego :D - nazwa : - dane identyfikujące producenta - zawartość netto Zdrowotność : 1. stan opakowania 2. informacje umieszc
Proszę o pomoc ;) Organizacja Produkcji Gastronomicznej : a mianowicie potrzeba mi protokół oceny wybranego surowca spożywczego :D
- nazwa :
- dane identyfikujące producenta
- zawartość netto
Zdrowotność :
1. stan opakowania
2. informacje umieszczone na opakowaniu
3. wartość odżywcza
4. data minimalnej trwałości
5. substancje dodatkowe
Ocena organoleptyczna :
1. wygląd zewnętrzny
2. przekrój
3. zapach
4. konsystencja
5. smak
DYSPOZYCYJNOŚĆ
1. wielkość opakowania jednostkowego
2. łatwość otwierania i dozowania
BŁAGAM O POMOC ! MAM TO NA JUTRO !!! KTO MI POMOŻE OTRZYMA NAJ I WIELE PUNKTOOOW !!!!! POZDRO WIEM ZE NIE NA TEN PRZEDMIOT BO DALEM MATME ALE MUSZE ZNALEZC ODPOWIEDZ ! BADZCIE WYROZUMIALI PROSZEEEE