I śniadanie : 2,5 bułki kajzerki 100 g 296 kcal masło 20 g 133 kcal ser gouda 50 g 158 kcal szynka 50 g 61 kcal mleko 200 g 120 kcal Razem 768 kcal II śniadanie : bułka kajzerka 40 g 100 kcal masło 10 g 66 kcal ser gouda 25 g 80 kcal jabłko 100 g 46 kcal Razem 292 kcal Obiad : zupa pomidorowa 200 g 70 kcal kotlet schabowy 250 g 525 kcal ziemniaki 150 g 100 kcal surówka warzywna 100 g 36 kcal sok pomarańczowy 250 g 100 kcal Razem 831 kcal Podwieczorek : banan 150 g 148 kcal ciasto drożdżowe 100 g 290 kcal Razem 438 kcal Kolacja : 2 bułki kajzerki 80 g 236 kcal masło 20 g 133 kcal jajecznica 100 g 119 kcal dżem truskawkowy 50 g 126 kcal herbata 200 g 0 kcal cukier 10 g 40 kcal Razem 654 kcal Ogółem : 2983 kcal
Śniadanie: 398 kcal Płatki z mlekiem: szklanka niesłodzonych płatków zbożowych, szklanka chudego mleka, szklanka krojonych owoców, np. jagód, truskawek Przekąska: 200 kcal Musli: małe opakowanie jogurtu naturalnego, łyżeczka miodu, 3 płaskie łyżki niesłodzonego musli Lunch: 290 kcal Sałatka nicejska: 90 g tuńczyka w sosie własnym, 2 szklanki pokrojonej sałaty rzymskiej, pół pokrojonego pomidora, 3 czarne oliwki, szklanka pokrojonej zielonej fasolki, po łyżce oliwy z oliwek i octu winnego. Wymieszaj wszystkie składniki. Przekąska: 100 kcal Popcorn: szklanki kukurydzy prażonej w mikrofalówce, skropionej odrobiną oleju rzepakowego Obiad: 534 kcal Szaszłyki: 85 g piersi kurczaka bez skóry, pokrojonej w dużą kostkę, 4 małe pieczarki, po pół zielonej papryki i cebuli pokrojonych w kawałki. Kawałki kurczaka, warzywa i pieczarki nadziej na szpadki i posmaruj octem balsamicznym. Upiecz na grillu. Podaj ze szklanką brązowego ryżu i połową szklanki gotowanych warzyw.