Proszę pomóżcie mi opisać serek po kolei z punktów(obojętnie jaki serek) Z góry dziękuję

Proszę pomóżcie mi opisać serek po kolei z punktów(obojętnie jaki serek) Z góry dziękuję
Odpowiedź

Cechy techniczno-przyrodnicze serka o smaku waniliowym: Masa właściwa-ciężar- 200g(netto) właściwości mechaniczne- brak danych właściwości technologiczne- brak danych właściwości termiczne- brak danych właściwości optyczne- barwa biała higroskopijność- brak danych właściwości energetyczne- 578kJ(138 kcal) -tłuszcz 5,5 g -kwasy nasycone 3,6 g -węglowodany 15 g -cukry 14 g -białko 7,0 g -sól 0,10 g właściwości magnetyczne- brak danych Skład: mleko, śmietanka, cukier, białka mleka(kazeina), aromat, kultury bakterii mlekowych. Cechy ekonomiczne- brak danych Cechy użytkowe- brak danych Cechy ergonomiczne- brak danych Cechy behawioralne- brak danych Cechy ekologiczne- brak danych Cechy logistyczne brak danych Cechy estetyczne: Serek o smaku waniliowym zapakowany w białe opakowanie z wytłoczonym logiem producenta. Na jednej stronie opakowana znajduje się adres producenta, skład serka oraz inne dane. Całość zamknięta kolorowym wieczkiem na którym znajduje się krowa ubrana w fartuch, kwiat wanilii, nazwa producenta oraz termin ważności. Białe opakowanie z kolorowymi dodatkami tworzy bardzo estetyczny produkt Ocena organoleptyczna: Wewnątrz opakowania znajduje się biały serek o intensywnym zapachu wanilii. Serek jest gęsty i dosyć słodki. W badaniu organoleptycznym nie stwierdzono innych dodatków.

Dodaj swoją odpowiedź