Chrupiące nóżki Składniki: * 900 g nóżek z kurczaka * 2 łyżki pasty curry * 2 szklanki chipsów kukurydzianych przyprawionych octem lub ziemniaczanych * ugotowany ryż lub sałatka * łagodny sos chutney Sposób przygotowania: * 1 Wymyć i osuszyć nóżki. * Natrzeć pastą curry. * 2 Pokruszyć chipsy i obtoczyć w nich nóżki. * Umieścić mięso na ruszcie, a pod nim płytką blaszkę do pieczenia. * Piec w nagrzanym piekarniku przez 35-40 minut. * 3 Podawać gorące z ugotowanym ryżem i odrobiną sosu chutney. * Można też serwować na zimno z sałatką. Uwagi: Piec w temperaturze 180°C, Porcje: 4 porcje Przygotowanie: 10 min Pieczenie: 40 min Kalorie: 599 kcal Tłuszcz: 7,4 g Wskazówka: Aby mięso było bardziej chrupiące. Zaleca się użycie płytkiego naczynia. Crunchy legs Ingredients: * 900 g chicken legs * 2 tablespoons curry paste * 2 cups corn chips or potato spiced vinegar * cooked rice or salad * mild chutney sauce Method of preparation: * 1 Wash and dry feet. * Rub curry paste. * 2 crushed potato chips and coat them in the legs. * Place the meat on the grill, and underneath the metal plate baking plate. * Bake in heated oven for 35-40 minutes. * 3 Serve hot with cooked rice and a bit of chutney sauce. * You can also serve cold with salad. Notes: Bake at 180 ° C, portions: 4 servings Preparation: 10 minutes Baking: 40 minutes Calories: 599 kcal Fat: 7.4 g Note: For meat was more crisp. It is recommended to use a shallow dish.
Utrzeć eggs with sugar, add flour, jelly, baking powder. Add oil or melted and cooled Kasia, mix. Bake cake in a greased grease and spilled crumbs or paper lined baking. Bake about 30 minutes at 200 * The cake wystudzony spend half the fruit and pour jelly tężejącą. Nie wiedziałam niektórych słów... ;(