Smoked bacon cut into thick cubes, sprinkle powdered red pepper powder and brown in hot olive oil. Then add the chopped onions in a thick cubes and crushed garlic. Mix together and fry for a while. Peel the courgettes, cleaned, rinsed and cut into thick cubes. Wash the tomatoes, blanch, peel and also cut into thick cubes. To translate the pot with bacon zucchini, tomatoes and pour ½ cup of broth or water. Mix together thoroughly and simmer under cover for about 20 minutes on medium heat. Add basil, Maggi liquid seasoning, salt and pepper to taste. Serve hot with fresh rolls Wędzony boczek pokroić w grubą kostkę, obsypać słodką papryką w proszku i zrumienić na rozgrzanej oliwie z oliwek. Następnie dodać pokrojoną w grubą kostkę cebulę i zmiażdżony czosnek. Razem wymieszać i jeszcze chwilę smażyć. Cukinię obrać, oczyścić, opłukać i pokroić w grubą kostkę. Pomidory umyć, sparzyć, obrać ze skórki i również pokroić w grubą kostkę. Do garnka z boczkiem przełożyć cukinię, pomidory i wlać ½ szklanki bulionu lub wody. Razem dokładnie wymieszać i dusić pod przykryciem około 20 minut na średnim ogniu. Dodać bazylię, przyprawę w płynie Maggi, sól i pieprz do smaku. Podawać na ciepło ze świeżymi bułeczkami
scrambled eggs - 4 eggs - becon - oil Scrable eggs into a glass. Mix it until it gets a plain color. Take a frying-pan. Add some oil and sliced becon. Fry the becon until it gets purple. Add the eggs carefully to the pan. Fry everything about one minute mixing.