Śniadanie: kanapki z ciemnego pieczywa, z białym serkiem i do tego kakao Obiad: Kasza lub ryż, jakieś mięso surówka(robiona nie kupiona), kompot z owoców. Kolacja: Herbata, jajecznica i chleb z prawdziwym masłem.
PONIEDZIAŁEK śniadanie: kawa z mlekiem, pieczywo (razowe, pszenne), dżem, ser biały; II śniadanie: bułka, plasterek klopsa, liść sałaty i kilka plasterków ogórka; obiad: zupa jarzynowa, schabowy z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot, deser - jabłka zapiekane z kremem kolacja: jajecznica z kiełbasą i szczypiorkiem, pieczywo, herbata. WTOREK śniadanie: herbata, pieczywo mieszane, wędlina, masło, pomidor; II śniadanie: pieczywo, pasta jajeczna, rzodkiewki; obiad: krupnik na żeberkach, pierożki z jagodami ze śmietaną, kompot, deser - sernik na zimno z owocami kolacja: sałatka z kurczaka, pieczywo, herbata. ŚRODA śniadanie: kawa z mlekiem, pieczywo mieszane, twarożek ze szczypiorkiem; II śniadanie: kanapka z pastą z ryby wędzonej, rzodkiewki; obiad: zupa z kapusty słodkiej, gulasz mięsno - warzywny z kaszą gryczaną, surówka z marchwi z jabłkiem, deser - galaretka z sezonowymi owocami; kolacja: ryż z jabłkami CZWARTEK śniadanie: parówki, pieczywo, herbata; II śniadanie: kanapka z pasztetem, liść sałaty, rzodkiewki; obiad: botwinka (barszczyk), paszteciki z mięsem, sałata ze szczypiorkiem i śmietaną, kompot, deser - budyń z sosem owocowym kolacja: sałatka śledziowa, pieczywo, herbata PIˇTEK śniadanie: kakao, serek topiony, pieczywo, masło, dżem; II śniadanie: bułeczka kajzerka, jogurt owocowy obiad: zupa owocowa z makaronem, ryba w sosie greckim, ziemniaki, deser - szarlotka z bitą śmietaną; kolacja: jaja w sosie majonezowym ze szczypiorkiem, herbata, pieczywo SOBOTA śniadanie: kluski lane na mleku, pieczywo, marmolada, masło; II śniadanie: domowe bułeczki z serem, kakao; obiad: zupa grzybowa (pieczarkowa), pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z białej kapusty; kolacja: zapiekanka z makaronem, wędliną i warzywami, pomidor z cebulką; NIEDZIELA śniadanie: wędlina, pieczywo, ogórek, sałata, rzodkiewka, jajko na miękko, herbata; II śniadanie: placek kruchy z sezonowymi owocami (rabarbar, truskawki, maliny, jagody, itp.); obiad: rosół z makaronem, kurczak pieczony, ryż, mizeria, kompot, deser - wieniec truskawkowy; kolacja: naleśniki z serem i śmietaną, ze świeżymi owocami lub konfiturą wiśniową. Czekam na naj ;)
PIERWSZE ŚNIADANIE: 2 kanapki z ogórkiem, pomidorem i wędliną do tego porcja kakao DRUGIE ŚNIADANIE: jogurt wielozbożowy, szklanka soku lub kompotu oraz średnie jabłko OBIAD: 1-sze Danie--> średni talerz rosołu 2-gie Danie--> porcja ziemniaków, filet z pstrąga szklanka soku lub kompotu. DESER: porcja galaretki owocowej PODWIECZOREK: 3 herbatniki i filiżanka herbaty KOLACJA: 2 krajzerki z sałatą serem żółtym i szczypiorkiem, herbata, sok lub kompot. _______ Smacznego.!