Ingredients 4 eggs- 4 jajka 4 large tablespoons cream- 4 lyzki smietany butter-masło salt and pepper to taste- sol i pieprz do smaku Method: 1. Melt a small amonut of butter in a frying pan- rozpusc malo masla na patelni 2. Whisk the eggs cream salt and pepper- utrzep na piane smietane jajka sol i pieprz 3.Pour the egg mixture into the frying pan- wlej mieszkane na patelnie 4.When partially cooked,slowly scrape the mixture in towards the middle of the pan. Keep doing this until cooked- kiedy czesciowo się ugotuje(zetnie) powoli zeskrob mieszkane na srodkowa czesc patelni i wykonuj te czynnosc do ugotowania 5. serve on toast- podawaj na grzance
Ingredients for Scrambled Eggs With Cheese Recipe 1/2 pound grated cheese (or cut into small pieces) 8 egg whites 1 tablespoon chopped parsley A pinch of nutmeg 1/2 teaspoon salt Instructions Beat the whites slightly and mix them with the other ingredients. Cook over a very slow fire, stirring constantly so that the cheese may be melted by the time the eggs are cooked. Składniki Jajecznica z serem Przepis 1 / 2 funta tartego sera (lub pokrojonego na małe kawałki) 8 jaj białych 1 łyżka posiekanej pietruszki Szczypta gałki muszkatołowej 1 / 2 łyżeczki soli Instrukcje Ubijać białka i lekko wymieszać z pozostałymi składnikami. Gotować nad ogniem bardzo powoli, stale mieszając, tak, że ser może być stopiony w czasie gotowania jaj.