Restauracja włoska Zakąski: sałatka z mozarelli i pomidora, polana bazylią i oliwą z oliwek bruschetta carpaccio di manzo (surowa polędwica wołowa z selerem, parmezanem i rucolą) Dania główne: spaghetti carbonara spaghetti bolognese pizza (różne smaki) tortellini z szynką tortellini ze szpinakiem Desery: puchar lodowy (własna kompozycja) tiramisu pana cotta con frutta (taka babka) Napoje: Alkoholowe: piwo wino (różne rodzaje, różne kraje) włoskie brandy (Stock) wybór włoskich win stołowych martini bianco martini rosso martini dry grappa Bezalkoholowe: woda soki (różne) herbaty mrożone kawy mrożone
Menu DANIA GŁÓWNE: -Ziemniaki ze schabowym - 10 zł -Frtytki ze schabowym - 13 zł -Filety z pangi zapiekane ze szpinakiem - 15 zł -Kurczak z grila z sałatką - 18 zł -Pierogi z kapustą i grzybami - 15 zł ZAKĄSKI: -Śledz po cygańsku (podawany w sosie pomidorowym z warzywami) - 20 zł -Skrzydełka z kurczaka w sosie chili - 15 zł -Tarta z brokułami i serem feta - 16 zł DESERY: -Deser lodowy(3 kulki + polewa) - 15 zł -Tiramisu - 6 zł -Banan pieczony w polewie czekoladowej z bitą śmietaną - 10 zł NAPOJE: Bezalkoholowe: -sok pomarańczowy 0,2l - 3 zł -sok jabłkowy 0,2l - 3 zł -Cola 0,5l - 4 zł -Cola 1l - 6 zł -Fanta 0,5l - 4 zł -Fanta 1l - 6 zł -Woda mineralna gazowana 0,2l - 3 zł -Woda mineralna niegazowana 0,2l - 2,5 zł Alkoholowe: -Wyborowa 40ml - 5 zł -Filandia 40ml - 6 zł -Absolwent 40ml - 5 zł -Tyskie 0,5l - 5 zł -Lech 0,5l - 5 zł
Menu: ***Dania główne : 1. Pieczeń z mięsa mielonego 2.Krokiety ryżowe 3.Gulasz tajski 4. Kotlety pożarskie z brokułami 5. Pstrąg faszerowany. ***Zakąski: 1.Śledz po skandynawsku 2. Szparagi w szynce 3.Roladki z cukini ***Desery*** 1.Maślane gofry 2. Lody truskawkowe z bitą śmietaną 3.Kisiel kawowy ***Napoje alkoholowe*** 1Whisky 2.Koniak 3.Wino 4.Rum *****Bezalkoholowe**** 1.Yerba Mate 2.Nestea 3Kakao