MENU Meat: Roast beef..............................10.75 Roast chicken..........................10.50 Fillet steak.............................10.95 Lamb kebab............................9.95 Pasta: Spaghetti bolognese...................8.25 Lasange..................................8.75 Ravioli...................................7.50 Fish: Fish soup.................................7.25 Baked salmon............................9.50 Garlic pawns.............................7.25 Drinks: Mineral water............................2.50 Cola.......................................2.50 Juice fruit................................2.50 Tea........................................2.50 Coffe......................................2.50 Ceny podałam przypadkowe
KArta menu po angielsku i po Polsku
KArta menu po angielsku i po Polsku...
Biznes plan - restauracja
MISJA:
?Pragniemy zaspokoić każde kulinarne życzenie klientów, dzięki naszej bogatej ofercie niedrogich i wyśmienitych dań?
OPIS DZIAŁALNOŚCI:
1. Pełna nazwa przedsiębiorstwa: Restauracja ?Pod Murami?
2. Adres: 77 - 131 Ma...
Grecja- przewodnik turystyczny
Wiadomości ogólne:
v Historia
W epoce brązu (3000-1200r. p.n.e.) kwitły potężne nadmorskie cywilizacje - kultura cykladzka, minojska i mykeńska. Według Homera był to czas przemocy i wojen wynikających ze współzawodnictwa w h...