zaplanój swoj jadlospis. wez pod uwahe piec posilkow. pamietaj ze sniadanie powinno zawierac około 20% całkowietego dziennego zapotrzebowania organizmu na enerigie,drugie sniadanie 20% normy obiad 40% podwieczorek 10% kolacja 10%

zaplanój swoj jadlospis. wez pod uwahe piec posilkow. pamietaj ze sniadanie powinno zawierac około 20% całkowietego dziennego zapotrzebowania organizmu na enerigie,drugie sniadanie 20% normy obiad 40% podwieczorek 10% kolacja 10%
Odpowiedź

1 SNIADANIE: -platki zbozowe z mlekiem -chleb razowy czarny z powidlami i z maslem, herbata lub szkl. mleka 2 SNIADANIE: -kanapki (pieczywo, twarozek, chuda wedlina,szczypiorek -dodatki warzywne) -kakao lub herbata -jablko (owoce) OBIAD: -zupa -kotlet, ziemniaki, surowka -sok bananowy PODWIECZOREK: -ciasto -jogurt/kefir -napoj pomaranczowy KOLACJA: -gotowane jajko -ogorek/papryka -chleb razowy -herbata PS: 5 z tego jadlospisu dostalam ;p

Dodaj swoją odpowiedź