INGREDIENTS :- 75gms of butter, - 1 large carrot, sliced, - 1 onion, sliced, - 0,4 kg of minced-meat - 3 spoons of tomato pure - 2 spoons of cream (18%) - 10g of flour - 1 egg - 0,6l water - 1 spoon of oregano - salt - pepper - 3 tomatoes, chopped - 400gms of noodles PREPARATION: Melt the butter in a very large non-strick frying pan, then add onion, carrot, tomatoes and fry gently until it will be golden. Meanwhile , throw the egg, salt, pepper into minced-meat and stir it. Add mixture of minced-meat, egg, salt and pepper to the large pan, increase the heat and fry for 5 to 10 min until the meat is done. Pour 0,5 l water and boil for 7 to 12 minutes. Add tomato pure, cubes of instant broth mix with spoon, cover it and turn the heat down. Then bring to boil and simmer for 10 minutes. Meabwhile, put flour and cream into a bowl with 0,1l water and beat for a minute or so. Pour it to the large pan and mix. Season well with oregano, salt and freshly ground blac pepper.] At the end, boil noodles. When everything is ready you can eat it. Serve it with grated cheese or with glass of wine
Tort orzechowo-kawowy z nutką miodu Nut coffee cake with a touch of honey Ingredients: Sponge: 5 eggs 1 cup sugar 1 cup flour 1 teaspoon baking powder 1 tablespoon honey Walnut inlay: 25 dag walnuts 1 tablespoon flour 5 protein 1 cup sugar 1 tablespoon honey Mass coffee with a touch of honey: 1 liter of milk 4 tablespoons instant coffee 2 tablespoons potato flour 4 tablespoons flour 5 egg yolks 40 dag butter 1 tablespoon honey 2 tablespoons rum Punch: 1 / 3 cup of cold boiled water 1 tablespoon rum In addition: about 10 round scones dag For decoration: instant coffee white decorative candies Cocoa flowers with a wafer Method of execution: Protein whip with a pinch of salt, add sugar and continue to beat. Add egg yolks and beat yet. Then add wheat flour mixed with baking powder and honey. Mix gently. Pour into pastry lined with baking paper to a large springform pan (with a diameter of 26-28 cm). Bake about 25 minutes at 170-180 ° C. Cool. Cut walnuts, add the wheat flour and mix. Proteins killed on a rigid mass, add sugar and continue to beat. Lastly, add walnuts and honey. The whole mix thoroughly and translate into paper lined baking a large springform pan (with a diameter of 26-28 cm). Bake about 20 minutes at 170-180 ° C. Cool. In one glass of milk Stir the potato flour, wheat flour and egg. Boil the remaining milk. Pour into the soluble coffee and mix. Then pour the flour and stir egg yolk. Boil coffee pudding and cool. Soft butter utrzeć the mass of fluffy, then add pudding ucierając lot, and at the end add honey and rum. Mass coffee divided into three parts. Soak the sponge cake punch (rum, pour water and mix) and expound on his 1 / 3 part by weight of coffee. Spread on a mass punch-soaked biscuits. Then spend 1 / 3 part by weight, and her nut insert. The tops and sides of cake spread with remaining cream. Cake decorate any instant coffee, cocoa and candy white flowers. Put in the fridge for about 24 hours. Bon Appetit. Masz po Polsku Orzechowo-Tort kawowy z nutka miodu Nut ciasto do kawy z odrobiną miodu Składniki: Biszkopt: 5 jaj 1 szklanka cukru 1 szklanka mąki 1 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka miodu Inlay Orzech: 25 dag orzechów włoskich 1 łyżka mąki 5 białek 1 szklanka cukru 1 łyżka miodu Masa kawy z odrobiną miodu: 1 litr mleka 4 łyżki kawy rozpuszczalnej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 4 łyżki mąki 5 żółtka 40 dag masła 1 łyżka miodu 2 łyżki rumu Punch: 1 / 3 szklanki zimnej przegotowanej wody 1 łyżka rumu Ponadto: około 10 dag biszkoptów rundy Do dekoracji: kawa rozpuszczalna białe dekoracyjne cukierki Kwiaty Kakao z opłatkiem Sposób wykonania: Bat białka ze szczyptą soli, dodać cukier i nadal beat. Dodać żółtka i jeszcze pokonać. Następnie dodać mąkę pszenną miesza się z proszkiem do pieczenia i miód. Delikatnie wymieszać. Wlać ciasto wyłożone na papierze do pieczenia w dużej tortownicy (o średnicy 26-28 cm). Piec około 25 minut w temperaturze 170-180 ° C. Schłodzić. Orzechy Cut, dodać mąki pszennej i wymieszać. Białka zabitych na sztywną masę, dodać cukier i nadal beat. Na koniec dodać orzechy i miód. Całość dokładnie wymieszać i przełożyć na papier do pieczenia pokryte dużą tortownicy (o średnicy 26-28 cm). Piec około 20 minut w temperaturze 170-180 ° C. Schłodzić. W jednej szklance mleka rozmieszać z mąką ziemniaczaną, mąkę pszenną i jajka. Zagotować pozostałe mleko. Wlać do kawy rozpuszczalnej i wymieszać. Następnie wlać mąkę i wymieszać żółtko. Pudding kawy zagotować i ostudzić. Miękkie masło utrzeć na puszystą masę, następnie dodać budyń ucierając partii, a na koniec dodać miodu i rumu. Kawa Mass podzielona na trzy części. Moczyć gąbkę punch ciasta (rum, zalać wodą i wymieszać) i wyłożyć na jego 1 / 3 części wagowych kawy. Spread na masową Punch-herbatniki namoczone. Następnie spędzają 1 / 3 części wagowych, a jej orzech wstawić. Górnych i bocznych rozprzestrzeniania ciasto z kremem pozostałych. Tort udekorować każdej chwili, kawy, kakao i cukierki białe kwiaty. Wstaw do lodówki na około 24 godzin. Smacznego.