Elements: * Cake: * 2 eggs * 1 / 2 glasses of the icing sugar * 100 ml of the sour cream * spoonful of the potato flour * 4 spoonfulfuls of the lemon juice * 2 glasses of nuts and dried fruit as used in cooking grinded down Icing: * glass of the icing sugar * 2 - 3 spoonfulfuls of the lemon juice Way of preparing: blend Gook with the half of the icing sugar, add the cream, the flour and the lemon juice. Mix. Compact proteins on stiffly, adding the rest of the icing sugar at the end. Combine vitelline mass gently and foam, mix nuts and dried fruit as used in cooking. Heat the oven to 175 C Sr.. inlay the Form with parchment. Lay Mazurians out onto the metal sheet. Bake c 20 minutes. Prepare the icing. Blend the icing sugar with the lemon juice and one or with two spoonfulfuls of water, as far as will get the consistency of the thick cream. Spread the shortcrust tart baked at Easter.
necessary things: fifteen eggs (white), coloring eggs, vinegar, hot water, fifteen cups, tablespoon, pot, plate, paper towel. how to prepare: Boil first five eggs in a pot eight minutes. when the eggs are already cooked wipe them on paper towel to be dry. pour into cups of hot water and give one tablespoon of vinegar and wsypujemy dye eggs. eggs thrown into the cup and wait two minutes after pulling the plate and we look forward to August dry. When jakja are dry it gently wipe them with paper towels. I wish you all enjoy your meal TŁUMACZENIE: potrzebne rzeczy: piętnaście jajek (białych), barwniki do jaj , ocet, gorąca woda , piętnaście kubków ,łyżka stołowa , garnek , talerz , ręcznik papierowy. sposób przygotowania:najpierw gotujemy jajka w garnku pięć osiem minut. gdy jajka są już ugotowane wycieramy je w papierowy ręcznik aby były suche. do kubków wlewamy gorącej wody i dajemy jedną łyżkę stołową octu i wsypujemy barwnik do jaj. jajka wrzucamy do kubków i czekamy dwie minuty po wyciągnięciu dajemy na talerz i czekamy aby sie suche. gdy jakja są już suche to lekko je wycieramy papierowymi ręcznikami. I to wszystko życzę smacznego