• 150 g of flour • 1 teaspoon of sugar of powder • 2 egg • 240 ml of milk • the pinch of salt • 3 spoon of melted butter or the oil • vegetable oil to frying To sift flour, to add sugar the powder of, egg, milk and salt. To mix, to cover with dish-cloth and to put away on 30 minutes. Before frying to add to cake melted butter or oil and mix. It was can fry on dry frying pan pancakes ( toast on oil only first pancake) or fry on fat all next pancakes also.
Ingredients: -składniki 3 spoonfulls of flour -3 łyżki mąki 1 egg -jajko half a glass of milk -pół szklanki mlekaa 5-6 spoonfulls of water -5-6 łyżek wody salt -sół oil -olej Preparation: -przygotowanie Add an egg and salt to flour. Pour ¾ amount of milk to flour and mix to smooth mass. Add the rest of milk and water. Mix. Heat a frying pan. Pour small amount of oil. Heat an oil. Pour a little pancake mixture to cover whole surface of the frying pan.. Fry two sides. Can add jam to fried pancakes. Ready to eat. Enjoy! Dodaj jajka i sol do mąki. Wlej ¾ ilości mleka do mąki i mieszaj na gładką masę. Dodaj resztę mleka i wodę. Zamieszaj Rozgrzej patelnię. Nalej małą il.oleju. Rozgrzej olej. Nalej trochę mieszanki naleśnikowej, tak by przykryć całą powierzchnię patelni. Smaż z obu stron. Możesz dodać dżemu do usmażonych naleśn. Gotowe do jedzenia Smacznego!