Napisz przepis na ciasteczka po języku angielskim i przetłumacz na polski :))))

Napisz przepis na ciasteczka po języku angielskim i przetłumacz na polski :))))
Odpowiedź

PO POLSKU Składniki: • 20 herbatników • 2/3 szkl. cukru pudru • 5 łyżek soku z pomarańczy • cukier waniliowy • 2000 g suszonych owoców • skórka pomarańczowa w cukrze • wiórki kokosowe Sposób wykonania: Cukier puder i cukier waniliowy skropić sokiem z pomarańczy po czym ucierać aż powstanie gładka masa. Posmarować nią herbatniki i za czym zastygnie ułożyć na nich owoce. Następnie posypać cukrem pudrem oraz wiórkami kokosowymi oraz skórką pomarańczową. PO ANGIELSKU Ingredients: • 20 biscuits • 2 / 3 szkl. icing sugar • 5 tablespoons orange juice • vanilla sugar • 2000 g of dried fruit • orange peel in sugar • desiccated coconut Design: Powdered sugar and vanilla sugar drizzle with orange juice and then grind until smooth. Spread it for the biscuits and then freeze them, lay on the fruit. Then sprinkle with powdered sugar and coconut and orange peel.

• 50 g of brittle cookies • 4 tablespoons granulated sugar • 2 egg yolks • 100 g dark chocolate • 100 grams of dried fruits • a glass of rum • prepared chocolate icing Design: Cream the butter with sugar and then gradually push the yolk without interrupting the pounding. When the mass starts to make a single add the grated chocolate on wiórka. Then add the rum, almonds, and crushed biscuits. The whole mix thoroughly. The resulting mass to form a ball, which put into the refrigerator. Before serving sprinkle a little icing and allow to freeze Cookies with chocolate and nuts

Składniki: Ciasto: 45 dag mąki pszennej 2 dag drożdży 2 żółtka 25 dag margaryny 4 łyżki kwaśnej śmietany Do dekoracji: białko cukier Do przesianej mąki pszennej dodać rozkruszone drożdże, żółtka, pokrojoną na kawałki miękką margarynę i śmietanę. Zagnieść ciasto i włożyć na 1 godzinę do lodówki. Następnie ciasto wyjąć, rozwałkować na grubość około 3 mm. Wykrawać ciasteczka, maczać je w pozostałym białku bądź rozłożyć na wysmarowanej tłuszczem formie i dopiero posmarować białkiem. Wierzch ciasteczek posypać cukrem. Formę z ciasteczkami włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 25 minut w temperaturze 180 °C. Z podanych składników wychodzi około 70 sztuk ciasteczek. Smacznego. Elements: Cake: 45 dag of wheat flour 2 dag of yeast 2 yolks 25 dag margarines 4 spoonfulfuls of the sour cream for the decoration: white sugar To add crushed yeast, gook, soft margarine cut up into pieces and the cream to the sieved wheat flour. To knead dough and to put for 1 hour into the refrigerator. Next to take the cake out, to roll the about 3 mm up to the thickness. To cut cookies out, to dip them in the remaining white or to spread on the greased form and only to spread with the white. To sprinkle the top of cookies with the sugar. With cookies to put the form to the hot oven. To bake about 25 minutes in temperature 180 ° C. about 70 plays of cookies are resulting from given elements. Tasty.

Dodaj swoją odpowiedź