Przygotuj jaka, sól, pieprz 50 gram margaryny(smalcu lub masła) ! Nagrzej patelnie ! Czynność ta musi być wykonywana prze co najmniej dwie minuty ! Połóż na patelnię margarynę (masło lub smalec) i poczekaj aż się rozpuści ! Rozbij jajka i włóż je na patelnie , uważając aby skorupka nie wpadła z jajkiem ! Przez następne 5 minut mieszaj zawartość patelni ! Uważaj aby jajka się nie przypaliły !!! Bereiten Sie sich auf was, Salz, Pfeffer, 50 g Margarine (Schmalz oder Butter)! Heizen Sie die Pfanne! Dieser Vorgang muss Manöver mindestens zwei Minuten durchgeführt werden! Platz Margarine in der Pfanne (Butter oder Schmalz) und warten, bis es löst! Die Eier und legte sie auf der Pfanne, man aufpassen, nicht zu Shell fiel in das Ei! Im Laufe der nächsten 5 Minuten unter Rühren der Inhalt der Pfanne! Seien Sie vorsichtig, dass die Eier nicht brennen!
napisz przepis na jajecznice uzywajac trybu rozkazujacego z tlumaczeniem na polski ;)
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź