Potrzebne produkty: krem do smarowania SNIKERS 4kostki ciemnej czekolady płatki kukurydziane (zwykłe takie do mleka ) Krok po kroku: 1. Rozpuścić krem z czekoladą w kąpieli wodnej. 2. Do rozpuszczonej masy snikersowo-czekoladowej dodajemy ok.1-1,5szk. płatków i mieszamy 3. Możemy wyłożyć wszystko np na podłużną blachę lub tak jak zrobiłam w tym przypadku nakładamy masę na łyżkę i wykładamy na papier do pieczenia troszkę spłaszczamy 4. Wkładamy do lodówki (bądź zamrażarki) na 30min (15min) 5. A teraz pałaszujemy...mmmm pyszny smak ,lekko ciągnąca karmelowo-orzechowa masa...pycha naprawde polecam
W żółte i białe paski wazonie jest dwanaście słoneczników. Każdy z nich jest inny. Jeden jest rozwinięty, drugi dopiero zaczyna kwitnąć, a trzeci jest w etapie rozwoju. Te rozwinięte mają w środku czarne jak smoła pestki. Wazon stoi na żółtej posadzce. W tle widać niebieskie tło.