witam mam do napisania zadanie z technologi gastronomicznej i zabardzo nie widze nic ciekawego ...mam do napisania o  languscie ...wiecie tak pod kontem gastronomicznym...bd wdzieczna

witam mam do napisania zadanie z technologi gastronomicznej i zabardzo nie widze nic ciekawego ...mam do napisania o  languscie ...wiecie tak pod kontem gastronomicznym...bd wdzieczna
Odpowiedź

NO WIĘC LANGUSTA JEST SKORUPIAKIEM   LANGUSTE GOTUJE SIE W WODZIE OCZYWIŚCIE ŻYWĄ,ZAZWYCZAJ W SADZA SIE JA DO WRZACEJ WODY ALE M OZNA ZAOSZCZEDZIC JEJ CIERPIENIA POPRZEZ WSADZENIE JEJ DO ZAMRAZALKI LUB LODÓWKI NA OKOŁO 20 MINUT. CZAS GOTOWANIA NIE POWINIEN PRZEKRACZAĆ KILKU MINUT NO CHYBA ŻE ZDARZY SIE TAK ŻE LAGUSTA JEST WYDŁUŻONYM OKAZEM TO WTEDY MOZNA JĄ GOTOWAĆ OK 14 MIN MOZNA JA SMARZYĆ PO UPRZEDNIM PRZECIĘCIU WZDŁUŻ CIAŁA LAGUSTA JEST PRZYRZDZANA JAK HOMAR  NALEŻY JEDNAK PAMIETAĆ ŻE JADALNE MIĘSO ZNAJDUJE SIE TYLKO NA ODWŁOKU   MAM NADZIEJE ZE POMOGŁAM POZDR :d

Dodaj swoją odpowiedź