Bauernsalat-sałatka Zutaten-składniki Tomaten, Zwiebel, Gurke, Paprika Kräuter zum Streuen FÜr die Soße: 3 Essl. Öl, Essl. Essig, etwas Salz und Pfeffer Pomidor, cebula, ogórek, papryka zioła do posypania Do sosu 3 łyżki Oleju, łyżka octu, sól i pieprz Zubereitung - przygotowanie Tomaten, Gurke und Paprika waschen. Die Zwiebel schälen, dan das ganze GemÜse in Scheiben schneiden und auf einen Teller legen. Die Zutaten fÜr die Soße werrÜhren und Über den Salat gießen. Danach die Kräuter darÜberstreuen und alles abschmecken. Zu Schluss ein bisschen Salz dazugeben. Pomidora, ogórka, papryke umyć, obrać cebulę, następnie pokroić wszystkie warzywa na kawałki i umieścić na talerzu. Wymieszać składniki sosu i polać sałatkę. Następnie posypać ziołami i doprawić do smaku wszystko. Na koniec dodać nieco soli
Napisz przepis na tradycyjna niemiecka potrawe po niemiecku .
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź