W załączniku plan układu funkcjonalnego pomieszczeń w pizzerii. -Hall :(żółty) -Wejście główne dla gości(1) -Szatnia(2) -Wc dla pań(3) -Wc dla panów(4) -Wc dla inwalidów(5) -Lobby:(różowy) -Kawiarnia business center (6) -Sala wielofunkcyjna, bankietowo – konferencyjna (7) -Bar –kawiarnia (8) -Wejście główne do Sali restauracyjnej dla gości (9) -Sala restauracyjna (10) Rozdzielnia kelnerska(zielony) -bar wewnętrzny(11) -Wejście i wyjście do kawiarni dla personelu kelnerskiego(12) -Wejście na salę restauracyjną dla personelu kelnerskiego(13) -Wyjście z Sali restauracyjnej dla personelu kelnerskiego(14) -Drzwi łączące Rozdzielnie kelnerską z zapleczem socjalnym(15) - Kuchnia: (niebieski) Trzon kuchenny(16) Magazyny(17) Chłodnia(18) Zmywalnia kawiarni(19) Zmywalnia restauracji(20) Dostawa towaru(21) Zaplecze socjalne:(biały) Jadalnia dla pracowników(22) Szatnia męska dla pracowników(23) Wc (23a) Prysznic(23b) Szatnia damska dla pracowników(24) Wc(24a) Prysznic(24b) Wejście i wyjście dla pracowników (25)
Czy wie ktoś jak narysować Układ Funkcjonalny pomieszczeń w pizzeri?? Prosze o pomoc !!
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź