500 g polędwicy wołowej lub rostbefu 1 duży kawałek imbiru lub 1 i 1/2 łyżki imbiru w proszku 1 duża cebula 2 dymki 200 g marchwi 200 g cukini 1 papryka zielona 100 ml bulionu mięsnego 3 łyżki oleju do smażenia Marynata: 2 łyżki ciemnego miodu 4 łyżki sosu sojowego 2 łyżki mąki ziemniaczanej Do podania: ryż Znam tylko składniki sorry , musisz improwizować :(
Ciasto marchewkowe: KORZEŃ IMBIRU Potrzebne bedzie:marchew,olej,sok z cytruny ,jabłko,mąka,może być słonecznik lub bakalie,korzeń imbiru,soda oczyszczona,migdały,brązowy cukier wykonanie:wymieszać wszystko dobrze,marchewka starta na tarce,sok z cytryny ,mąka,brazowy cukier,przyprawa kuchenna,soda oczyszczona,troche startego korzenia imbiru,migdały,słonecznik. wymieszać i dac na blache piec w temperaturze ok.165stopni c -do 175stopni c przez ok 50min.-do godziny czasu licze na naj:)