Muffins Coconut Muffins, Chocolate chip Ingredients for 2-4 people -glass of flour, 2 -spoons of sugar, 2 -teaspoon salt, 1 -egg, 1 -glass of milk, 1 -butter, 1/2 cup -grated coconut, 100g 100g dark chocolate, broken, 100 preparation -Sift flour, baking powder, sugar and salt into a bowl. In a small bowl, combineeggs, milk and oil, using a whisk. Add mixture to dry ingredients and stir.everything barely moist and not too mixed. -Add the figs, nuts and chocolate and mix. Not exactly - very important, just to thedry ingredients were - Put a spoon to form - every hole filled to two thirds. Bake at 200 degrees for 15 to 20 minutes until golden brown. Allow to cool completely. .............................................................. Tłumaczenie : ............................................................... Babeczki-Muffinki kokosowe z kawałkami czekolady Skladniki dla 2-4 osób -szkalnka mąki, 2 -łyżki cukru, 2 -łyżeczka soli, 1 -jajko, 1 -szklanka mleka, 1 -maslo, 1/2 kostki -wiórki kokosowe, 100g -100g gorzkiej czekolady połamanej, 100 Przygotowanie -Przesiać mąkę, proszek, cukier i sól do jednej miski. W małej misce połączyć jaja, mleko i olej, używając trzepaczki. Miksturę dodać do suchych składników i mieszać. ledwie wilgotne i wszystko nie za bardzo wymieszane. -Dodać figi, orzechy i czekoladę, wymieszać. Niezbyt dokładnie - bardzo ważne, żeby po prostu te suche składniki były - Przełożyć łyżeczką do formy - każdą dziurę wypełnić do dwóch trzecich. Piec w 200 st. przez 15 do 20 minut, aż będą złotobrązowe. Zostawić do całkowitego ostygnięcia.
Na dziś , szybko , pliss ;** . Napiszę przepis kulinarny po angielsku , jego składniki i jak go przyrządzić .
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź