namaczanie-nasiąkanie ciała stałego cieczą gotowanie – jeden z procesów obróbki termicznej stosowanych w gastronomii płukanie- inaczej wierzchowe oczyszczanie krochmalenie- płukanie specjalnym płynem ze skrobi wykorzystywany jest w przemyśle spożywczym, włókienniczym, papierniczym, kosmetycznym, farmaceutycznym, jak i w gospodarstwie domowym suszenie- doprowadzanie do suchości ciała stałego poprzez jego osuszanie np. powietrzem.
co to jest namoczenie
co to jest namoczenie...
CO TO JEST : NAMOCZENIE ( ODZIEŻ ) NAPISAĆ W 2 ZDANIACH PLISSS POMÓŻCIE MAM JUTRO Z TEGO TEST DAJEE NAJJJ
CO TO JEST : NAMOCZENIE ( ODZIEŻ ) NAPISAĆ W 2 ZDANIACH PLISSS POMÓŻCIE MAM JUTRO Z TEGO TEST DAJEE NAJJJ...
co to jest namoczenie
co to jest namoczenie...
czym jest namoczenie, pranie właściwe, gotowanie, płukanie, krochmalenie, suszenie
czym jest namoczenie, pranie właściwe, gotowanie, płukanie, krochmalenie, suszenie...
Co to jest ?! * NAMOCZENIE *PRANIE WŁAŚĆCIWE *GOTOWANIE *PŁUKANIE *KROCHMALENIE *SUSZENIE Pomoooocy !!!
Co to jest ?! * NAMOCZENIE *PRANIE WŁAŚĆCIWE *GOTOWANIE *PŁUKANIE *KROCHMALENIE *SUSZENIE Pomoooocy !!!...