charakterystyka i zadania zakładów żywienia typu zamkniętego i otwartego

charakterystyka i zadania zakładów żywienia typu zamkniętego i otwartego
Odpowiedź

http://books.google.pl/books?id=bup7uAGAXewC&pg=PA163&lpg=PA163&dq=zak%C5%82ad+%C5%BCywienia+zamkni%C4%99tego&source=bl&ots=-nZf-H5aN6&sig=29KiZl35DEDwRsXO7zVUAsg0D1E&hl=pl&sa=X&ei=eLWqT72cFqzU4QTMn7zkAQ&sqi=2&ved=0CE8Q6AEwAA#v=onepage&q=zak%C5%82ad%20%C5%BCywienia%20zamkni%C4%99tego&f=false   tu znajdziesz informacje 

zamkniętego - dla określonej grupy ludzi "zamknięty" dla ludzi z ulicy, czyli np. żywienie w stołówce szkolej, szpitalu, przedszkolu.   otwartego- każdy może wejść, np kawiarnia, restauracja, bar mleczny,, herbaciarnia.

Dodaj swoją odpowiedź