pomocy : Noże - technologia produkcji i zastosowanie w zakładzie gastronomicznym

pomocy : Noże - technologia produkcji i zastosowanie w zakładzie gastronomicznym
Odpowiedź

Noże- są produkowane z najlepszych materiałów, dobranych specjalnie dla tych produktów. Wykonanie odpowiada standardom europejskim ISO i DIN. Podczas produkcji stosujemy w większości następujące materiały: 19824, 19830, 19573, 19569 i 13180 (DIN 1.3355, 1.3343, 1.2379, 1.2631, 1.2362, 1.2003) importowane z Niemiec, Szwecji i Austrii.  Dzięki wysokiemu poziomowi jakości i konkurencyjnym cenom, eksportujemy ponad 94% produkcji noży do 74 krajów świata, zwłaszcza do krajów Unii Europejskiej i USA. Noże  znajdują zastosowanie w najtrudniejszych warunkach eksploatacji. Noże znajdują też zastosowanie w zakładzie gastronomicznym jako narzędzie pozwalające podzielić produkt do potraw na kilka części.  

Dodaj swoją odpowiedź