mleko : stan skupienia - ciekły, barwa - białe, zapach - bezwonne, inne cechy charakterystyczne - pieni się; powstaje kożuch miód pszczeli : stan skupienia - ciekły, barwa - złoty, smak - bardzo słodki, inne cechy charakterystyczne - rozpuszcza się w wodzie
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru). Określ właściwości tych substancji.
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru). Określ właściwości tych substancji....
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym ( oprócz soli kuchennej i cukru ). Określ właściwości tych substancji Z góry wielkie dzięki
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym ( oprócz soli kuchennej i cukru ). Określ właściwości tych substancji Z góry wielkie dzięki ...
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru).Określ właściwości tych substancji.
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru).Określ właściwości tych substancji....
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru) Określ właściwości tych substancji.
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru) Określ właściwości tych substancji....
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru). Określ właściwości tych substancji.
Zbadaj właściwości dwóch dowolnie przez siebie wybranych substancji często spotykanych w gospodarstwie domowym (oprócz soli kuchennej i cukru). Określ właściwości tych substancji....