Napisz co dla ciebie oznacza higiena pracowników kuchni i jaki ona ma wpływ na przebieg produkcji potraw. W odpowiedzi uwzględnij, kiedy pracownik powinien umyć ręce.

Napisz co dla ciebie oznacza higiena pracowników kuchni i jaki ona ma wpływ na przebieg produkcji potraw. W odpowiedzi uwzględnij, kiedy pracownik powinien umyć ręce.
Odpowiedź

Higiena pracowników kuchni ma ogromny wpływ na przebiego produkcji potraw ponieważ  gdy ręce są brudne a robimy daną potrawe to przenosimy wszystkie bakterie na nie. :)

Higienia na stanowisku pracy jest bardzo ważna, jeśli się nie umyję rąk to w potrawach będą bakterie. Akcesorie w kuchni powinny być bardzo często czyszczone ze względu na brudy które moga doprowadzić do różnych wirusów. Higniena w kuchni ma ogromny wpływ na nasze zdrowie.  

Dodaj swoją odpowiedź