przepis na ciasto cytrynowe Po niemiescku: Zutaten CAKE: 35 g Weizenmehl 35 Gramm Zucker 35 g Margarine 6 Eier 3 Teelöffel Backpulver 3 Zitronen kruste: Saft von 1 Zitrone 1 Tasse Kristallzucker Vorbereitung Margarine mit Zucker, fügen Sie ein Ei. Um geriebener Boden Mehl mit Backpulver und abgeriebene Schale von 3 Zitronen hinzufügen. Mischen. Den Teig auf ein mit Backpapier ausgekleidete Platten. Backen 50 Minuten. bei 180 °. Glasur: Puderzucker, bis Licht und Zitronensaft, sollte die Konsistenz von dickem Rahm haben. Gebackene Kuchen Zuckerguss. Bon Appetit Ihre Notizen von der Regel Po polsku Składniki CIASTO: 35 dkg mąki pszennej 35 dkg cukru 35 dkg margaryny 6 jajek 3 łyżeczki proszku do pieczenia 3 cytryny Lukier: sok z 1 cytryny 1 szkl. cukru pudru Przygotowanie Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po jednym jajku. Do utartej masy dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i startą skórkę z 3 cytryn. Wymieszać. Ciasto przełożyć do wyłożonej papierem pergaminowym blaszki. Piec 50 min. w 180 stopniach. Lukier: cukier puder utrzeć z sokiem z cytryny, powinien mieć konsystencję gęstej śmietany. Upieczone ciasto polukrować. Smacznego
Napisz krótko przepis na ciasto po niemiecku i przetłumacz na polski. krótko, nie więcej jak 6 zdań.
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź