Instrukcja obsługi sokowirówki w punktach najwiecej 10 punktów  

Instrukcja obsługi sokowirówki w punktach najwiecej 10 punktów  
Odpowiedź

Przed pierwszym użyciem należy umyć urządzenie. · Przygotowane na sok warzywa i owoce umyć, obrać i usunąć pestki. · Pokroić warzywa i owoce w kostki, tak aby mieściły się w otworze wlotowym sokowirówki. · Sprawdzić, czy klamry są należycie zapięte. · Wsunąć pojemnik na miąższ w korpus urządzenia oraz podstawić pojemnik na sok. · Włożyć wtyczkę do gniazdka sieciowego. · Włączyć urządzenie. · Wkładać powoli pokrojone warzywa i owoce do otworu wlotowego sokowirówki i dociskać je delikatnie szpuntem. · W przypadku przepełnienia się pojemnika na miąższ przerwać pracę i opróżnić pojemnik. · W przypadku przepełnienia się pojemnika na sok przerwać pracę i przelać sok do osobnego pojemnika.

Przed pierwszym użyciem należy umyć urządzenie. · Przygotowane na sok warzywa i owoce umyć, obrać i usunąć pestki. · Pokroić warzywa i owoce w kostki, tak aby mieściły się w otworze wlotowym sokowirówki. · Sprawdzić, czy klamry są należycie zapięte. · Wsunąć pojemnik na miąższ w korpus urządzenia oraz podstawić pojemnik na sok. · Włożyć wtyczkę do gniazdka sieciowego. · Włączyć urządzenie. · Wkładać powoli pokrojone warzywa i owoce do otworu wlotowego sokowirówki i dociskać je delikatnie szpuntem. · W przypadku przepełnienia się pojemnika na miąższ przerwać pracę i opróżnić pojemnik. · W przypadku przepełnienia się pojemnika na sok przerwać pracę i przelać sok do osobnego pojemnika.

Dodaj swoją odpowiedź