Powitanie chlebem i solą Wino musujące dla Gości weselnych Napoje bezalkoholowe - woda, soki owocowe, napoje gazowane, kawa i herbata Obiad weselny Zupa - Rosół z makaronem Danie Główne - Patera mięs: Kotlet schabowy, Kotlet drobiowy z masłem, Roladka wieprzowa, Panierowana pałka drobiowa, Pieczony udziec drobiowy - Dodatki skrobiowe: Ziemniaki z wody w aromacie masła i kopru - Dodatki warzywne: Mizeria, Kapusta czerwona, Sałatka z buraków - Torcik Panna Cotta w sosie malinowym - Mus z ciemnej czekolady z frużeliną wiśniową Zimna płyta - Sałatka jarzynowa - Sałatka bałkańska lub sałata z grillowanym kurczakiem - Bruschetta z pomidorami - Śledź po krakowsku - Śledź w miodzie z rodzynkami - Galaretki wieprzowe - Tymbaliki drobiowe - Półmisek wędlin dekorowany serami - Sos tatarski, andaluzyjski - Pieczywo, masło - Owoce I Danie Gorące - Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem w sosie różowym podany z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej II Danie Gorące - Szynka płonąca podana z kapustą i pieczywem III Danie Gorące - Zupa gulaszowa z pieczywem - Strogonow z pieczywem IV Danie Gorące - Żurek z jajkiem i kiełbasą - Kwaśnica z żeberkiem
Ułóż menu na ślub. Dostosuj posiłki do tego, że trzeba mieć dużo energii by móc tańczyć itd....
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź