Ułóż menu na ślub. Dostosuj posiłki do tego, że trzeba mieć dużo energii by móc tańczyć itd....

Ułóż menu na ślub. Dostosuj posiłki do tego, że trzeba mieć dużo energii by móc tańczyć itd....
Odpowiedź

Powitanie chlebem i solą Wino musujące dla Gości weselnych Napoje bezalkoholowe - woda, soki owocowe, napoje gazowane, kawa i herbata   Obiad weselny   Zupa - Rosół z makaronem   Danie Główne - Patera mięs: Kotlet schabowy, Kotlet drobiowy z masłem, Roladka wieprzowa, Panierowana pałka     drobiowa, Pieczony udziec drobiowy - Dodatki skrobiowe: Ziemniaki z wody w aromacie masła i kopru - Dodatki warzywne: Mizeria, Kapusta czerwona, Sałatka z buraków - Torcik Panna Cotta w sosie malinowym - Mus z ciemnej czekolady z frużeliną wiśniową   Zimna płyta - Sałatka jarzynowa - Sałatka bałkańska lub sałata z grillowanym kurczakiem - Bruschetta z pomidorami - Śledź po krakowsku - Śledź w miodzie z rodzynkami - Galaretki wieprzowe - Tymbaliki drobiowe - Półmisek wędlin dekorowany serami - Sos tatarski, andaluzyjski - Pieczywo, masło - Owoce   I Danie Gorące - Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem w sosie różowym podany z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej   II Danie Gorące - Szynka płonąca podana z kapustą i pieczywem   III Danie Gorące - Zupa gulaszowa z pieczywem - Strogonow z pieczywem   IV Danie Gorące - Żurek z jajkiem i kiełbasą - Kwaśnica z żeberkiem

Dodaj swoją odpowiedź