daję 20 punktów napisz przepis na  rybę plis to na jutro  proszę też o długi przepis

 daję 20 punktów napisz przepis na  rybę plis to na jutro  proszę też o długi przepis
Odpowiedź

przepis na rybę filety z mintaja  (55%)100% filetsos brokułowybrokuły  (17%)kawałki różyczek brokułówśmietana  (6,5%)gesta śmietana zwana crème fraîcheserłagodny ser edamer z mleka krowiego, naturalnie dojrzewającymąka pszennawodamasłobez dodatku barwnikówolej roślinnycebulasóldrożdżekwas: mlekowy, L-winowy, cytrynowyczosnek suszony

Panierowany filet z flądry - SKŁADNIKI: 2 filety z flądry4 łyżki mąki pszennejbułka tarta1 jajkoprzyprawyolej do smażenia Panierowany filet z flądry - PRZYGOTOWANIE: Rozmrożony filet flądry doprawićsolą, pieprzem oraz niewielką ilością przyprawy do ryb. Rybę opruszyć dokładnie mąką i docisnąć ręką. Każdy z filetów panierować kolejno w jajku jak również bułce tartej. tak przygotowane filety z flądry smażyć na rumiany kolor z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Tak przygotowaną rybę podać z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty.

Dodaj swoją odpowiedź