przepis na rybę filety z mintaja (55%)100% filetsos brokułowybrokuły (17%)kawałki różyczek brokułówśmietana (6,5%)gesta śmietana zwana crème fraîcheserłagodny ser edamer z mleka krowiego, naturalnie dojrzewającymąka pszennawodamasłobez dodatku barwnikówolej roślinnycebulasóldrożdżekwas: mlekowy, L-winowy, cytrynowyczosnek suszony
Panierowany filet z flądry - SKŁADNIKI: 2 filety z flądry4 łyżki mąki pszennejbułka tarta1 jajkoprzyprawyolej do smażenia Panierowany filet z flądry - PRZYGOTOWANIE: Rozmrożony filet flądry doprawićsolą, pieprzem oraz niewielką ilością przyprawy do ryb. Rybę opruszyć dokładnie mąką i docisnąć ręką. Każdy z filetów panierować kolejno w jajku jak również bułce tartej. tak przygotowane filety z flądry smażyć na rumiany kolor z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Tak przygotowaną rybę podać z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty.