Pani od techniki wymyśliła że mamy napisać przepis na zupę serową :/ nie wiem czy to ma coś wspólnego z techniką ale proszę o pomoc. Moja mam niestety nie zna żadnych :/ POMOCY !!! Tylko żeby nie był długi =^.^=

Pani od techniki wymyśliła że mamy napisać przepis na zupę serową :/ nie wiem czy to ma coś wspólnego z techniką ale proszę o pomoc. Moja mam niestety nie zna żadnych :/ POMOCY !!! Tylko żeby nie był długi =^.^=
Odpowiedź

Na rozgrzaną patelnię wlewamy oliwę. Cebulę i czosnek szklimy na oliwie. W rondlu podgrzewamy bulion, dodajemy pokrojone w mniejsze kawałki serki topione i dokładnie mieszamy. Gotujemy cały czas aż serki się całkowicie rozpuszczą. Kiedy serek rozpuści się w bulionie, dodajemy usmażoną cebulę z czosnkiem. Całość gotujemy i doprawiamy solą i pieprzem.

Dodaj swoją odpowiedź