Krok 1Ziemniaki ugotuj w mundurkach do miękkości. Do gotowania dodaj liść laurowy oraz kminek. Gdy ziemniaki będą miękkie obierz je, pokrój w talarki i przełóż do miski.Krok 2Boczek usmaż na rozgrzanej patelni na chrupko, następnie odsącz z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku.Krok 3Stwórz esencjonalny, wołowy bulion rozprowadzając kostkę rosołową w 0,5 l wrzącej wody. Przygotowanym bulionem zalej ziemniaki, dodaj ocet oraz oliwę. Pozostaw do wystygnięcia.Krok 4Po tym czasie ziemniaki przełóż do salaterki, posyp chrupiącym boczkiem oraz posiekaną natką pietruszki i oprósz świeżo mielonym pieprzem.Kochen Sie die Kartoffeln in der Schale bis sie weich sind. Zum Kochen, fügen Sie den Lorbeer und Kümmel. Wenn die Kartoffeln weich sind, schälen, in Scheiben schneiden und Faden, um miski.Krok 2Boczek fry heißen Pfanne knusprig, dann lassen Sie das überschüssige Fett auf Papier ręczniku.Krok 3Stwórz unerlässlich, Rindfleisch Brühwürfel Brühe Verbreitung in 0,5 Liter kochendes Wasser. Pour über Kartoffeln zubereitet Brühe, Essig und Olivenöl. Lassen Sie wystygnięcia.Krok 4Nach diese Zeit, um den Kartoffelsalat Schüssel passieren bestreichen, mit knusprigem Speck und gehackter Petersilie bestreuen und frisch gemahlener schwarzer Pfeffer.
potrawy niemievkie po polsku
Odpowiedź
Dodaj swoją odpowiedź