Zaplanuj ofertę gastronomiczną zakładu gastronomicznego swoich marzeń : * Scharakteryzuj klienta , do którego jest kierowana oferta * Przygotuj menu lub inne usługi gastronomiczne oferowane przez zakład . ( Chciałabym opisać o przyjęciu na 50- tą ro

Zaplanuj ofertę gastronomiczną zakładu gastronomicznego swoich marzeń : * Scharakteryzuj klienta , do którego jest kierowana oferta * Przygotuj menu lub inne usługi gastronomiczne oferowane przez zakład . ( Chciałabym opisać o przyjęciu na 50- tą rocznice ślubu .)
Odpowiedź

1.klientem jest osoba w podeszłym wieku, oferta nie powinna zatem zawierać ostrzejszych potraw, jak również potraw ciężkostrwanych, muzyka nie nadzbyt głośna 2. menu zależne od programu, jeden ciepły w pełni rozwinięty główny posiłek z przystawkami,łRosół z makaronemSchab po greckuDevolai z masłem mozliwe dodatkowo arkówka zapiekana z pieczarkami i seremZrazy wołowe w sosie własnymZiemniaki, frytkiSurówka z marchewki i brzoskwińSurówka z białej kapusty w majonezieSurówka wiosennaBuraczki na gorącoSoki o,4l/os, woda, stolik z alkoholem,  tort o obniżonej kaloryczności (dekoracja kwiaty, świece)Przywitanie szampanem ---- od tego zacząć....

Dodaj swoją odpowiedź